علف چای کوهی
علف چای کوهی
خواص مصرف علف چای کوهی و درمان طبع سرد در طب سنتی در سایت جسارت
علف چای کوهی,علف چای,علف چای چیست,علف چای افسردگی,علف چایی,علف چایر,علف چای (هزار چشم),علف چای هایپیران,علف چای یا گل راعی,علف چای خواص,گیاه علف چای چیست,نام دیگر گیاه علف چای چیست؟,علف چای و درمان افسردگی,علف چایی,خواص علف چایی,گیاه علف چایی,علف هرز چاییر,علف چایی چیست,چایر علف هرز,خواص علف چایر,علف کش چایر,علف چای و خواص,خواص علف چای تبیان,خواص علف چای برای پوست
خواص مصرف علف چای کوهی و درمان طبع سرد در طب سنتی
ر این مطلب از سایت جسارت به خواص مصرف علف چای کوهی و درمان طبع سرد در طب سنتی می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروان گرامی قرار گیرد
چای کوهی در ارتفاعات کم و متوسط رویش دارد و در بیشتر مناطق ایران دیده می شود و فصل رویش آن اواسط اردیبهشت تا اواخر خرداد است.چای کوهی خواص متعددی دارد. بسیار خوش عطر و بو و لذیذ است و می تواند جایگزین خوبی برای چای عصرانه یا ظهر باشد.در اروپا نانوائی ها چای کوهی را خوب می شناسند زیرا کمی از آن را به آرد اضافه می کنند که نان را بهتر و خوش طعم تر می کند . چای کوهی چیست؟خواص چای کوهی را میدانید؟
علف چای کوهی
یک محقق و مدرس طب سنتی گفت: گیاه چای کوهی معطر و خوشطعم و دارای مزاج گرم و خشک است، لذا برای درمان اکثر بیماریهای رطوبی و سردمزاج مفید است. یوسف اصغری درباره چای کوهی اظهار داشت: چای کوهی به نامهای دیگر مانند توکلیجه و کلکنه نیز مشهور است. بهگفته وی این گیاه معطر و خوشطعم دارای مزاج گرم و خشک است لذا برای درمان اکثر بیماریهای رطوبی و سردمزاج مفید است.
ماده موثره چای کوهی هایپریسین میباشد که فراورده های آن هم بر اساس همین ماده استاندارد سازی میشوند و اثر ضد افسردگی گیاه نیز مربوط به این ماده میباشد.در واقع این ماده مهار کننده ی آنزیم mono amino oxidase Mao میباشد که کاملاً مانند داروی ترانیل سیپرومین میباشد. از چای کوهی دو فراورده دارویی در بازار ایران موجود میباشد.قطره هایپیران و قرص پرفوران که هر دو در درمان افسردگی کاربرد دارند. نکته قابل ذکر در مورد این گیاه و فراورده های آن تداخلات زیاد آن میباشد که مصرف آن را محدود نموده است و دلیلش هم مهار آنزیمی است. چای کوهی چیست؟خواص چای کوهی را میدانید؟
علف چای
این محقق و مدرس طب سنتی بیان داشت: چای کوهی رفعکننده قولنجهای سردمزاج, مدر بول (ادرار), قاعدهآور, خردکننده سنگهای مجاری ادرار و صفراوی, دافع اخلاط بلغمی غلیظ که در ششها یا رحم یا امعاء تجمع یافته است و همچنین افزایش دهنده قوای جنسی نیز است. اصغری اضافه کرد: جوشانده چای کوهی برطرف کننده حالت غش و خفقان است، همچنین درمان کننده دردهای مفاصل و روماتیسم بهخصوص در سردمزاجان است.
چای کوهی برای سیستم دستگاه عصبی خاصیت آرام بخش دارد.چای کوهی از داروهایی است که باعث سقط جنین در زنان باردار می شود.چای کوهی یک نوشیدنی آرام بخش برای رفع خستگی و ضد افسردگی چای کوهی که به آن توکلیجه نیز می گویند، از تیره ی گیاهان معطر و آرامش بخش اعصاب است. گل این گیاه که به صورت سنبله ای از گل های ریز صورتی مایل به سرخ رنگ است، درمیان کاسبرگ هایی با رنگ سبز روشن نقره ای و پشمالو قرار دارد. از این رو در زبان آذری به آن توکلیجه یا پشمالو گفته می شود. چای کوهی چیست؟خواص چای کوهی را میدانید؟
علف چای چیست
وی بیان داشت: مصرف زیاد چای کوهی برای افراد گرممزاج مضر است و موجب خونآلود شدن ادرار میشود. مصرف این گیاه برای زنان باردار ممنوع است چون موجب مرگ جنین میشود. این مدرس و محقق طب سنتی عنوان کرد: متأسفانه برخی افراد چای کوهی را با علف چای (هوفاریقون/ گل راعی) اشتباه میگیرند. هوفاریقون دارای گلهای زرد است اما چای کوهی گلهای ریز بنفش پوشیده از کُرک دارد.
خواص مصرف علف چای کوهی و درمان طبع سرد در طب سنتی
چای کوهی درمان کننده بیماری مننژیت است؛ درد پشت و گردن و خشکی گردن را درمان می کند و ضدافسردگی است. این گیاه اشتها را باز می کند بنابراین می توان آنرا به بچه ها و افراد مسن که اشتها ندارند داد. کسانی که از داروهای آسم و ضدسرماخوردگی و حساسیت استفاده می کنند نمی توانند چای کوهی مصرف کنند خاصیت این گیاه در درمان افسردگی به اثبات رسیده و مکانیزم اثر ضد افسردگی آن از طریق مهار آنزیمی است. چای کوهی چیست؟خواص چای کوهی را میدانید؟
علف چای افسردگی
اصغری یادآور شد: برای تهیه جوشانده، 10 گرم چای کوهی را با دو لیوان آب بگذارند با حرارت ملایم بجوشد تا دوسوم آن باقی بماند و سپس گرم گرم آن را صاف کرده و خورده شود. برای تهیه دمنوش چای کوهی، مقداری از آن را بهمدت 10 دقیقه مانند چای دم کنند.
علف چای کوهی
- ۹۷/۰۷/۰۹